teisipäev, 6. detsember 2016

Lillkapsa - juustusupp


Lillkapsa - juustusupp on väga maitsev ning lihtne, mis sobib igati pikka ja väsitavasse päeva, kuna valmib võimalikult kiiresti.


Koostisosad

  • 1 porrulauk
  • 1 sl toiduõli
  • 1,2 l vett
  • 1 puljongikuubik
  • 500 g lillkapsast
  • 2 kartulit
  • 2 küüslauguküünt
  • 100 g toorjuustu
  • maitsetamiseks musta pipart ja soola


  • Valmistamine

    Pese porrulauk puhtaks. Lõika porru õhukesteks ratasteks ja hauta või sees pehmeks. Lisa vesi ning puljongikuubik. Peenesta lillkapsas, tükelda kooritud kartulid, purusta küüslauk ning kalla potti. Lase supil vaiksel tulel podiseda 25-30 minutit. Kui köögiviljad on pehmed, püreeri need. Maitsesta soola ja musta pipraga. Pehmenda toorjuust, lisa supi hulka ning lase keema. Vaata, et segu oleks ühtlase konsistentsiga.

    Head isu! :)

    Koostaja Lisann Adamson


    Kommentaare ei ole:

    Postita kommentaar