Soojad leivad on igati sobiv hommikusöök, kuna sisaldab palju toitaineid ning hoiab kõhu
lõunani täis.
Koostisosad
- 2 viilu rukkisepikut
- 100g riivitud juustu
- 100g kodujuustu
- 2-3 spl majoneesi
- 50 g hakitud suitsuvorsti
- pool teelusikat sinepit
- pipart
- serveerimiseks tomatit, aga ei pea
Valmistamine
Sega omavahel riivitud juust, kodujuust, majoneesikaste, sinep ja hakitud suitsuvorst. Määri rukkisepiku üks altpoolt võiga ja aseta võiga pool allapoole. Määri saadud kodujuustu-juustusegu sepikuviilule. Küpseta 200 kraadi juures ca 15-20 minutit kuni juust on sulanud ja juustukate kergelt kuldne.
Head nautimist!
Koostaja Lisann Adamson

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar