pühapäev, 11. detsember 2016

Soojad juustu, suitsuvorsti ja kodujuustu kattega leivad



Soojad leivad on igati sobiv hommikusöök, kuna sisaldab palju toitaineid ning hoiab kõhu
lõunani täis.


Koostisosad
  • 2 viilu rukkisepikut
  • 100g riivitud juustu
  • 100g kodujuustu
  • 2-3 spl majoneesi
  • 50 g hakitud suitsuvorsti
  • pool teelusikat sinepit
  • pipart
  • serveerimiseks tomatit, aga ei pea


Valmistamine
Sega omavahel riivitud juust, kodujuust, majoneesikaste, sinep ja hakitud suitsuvorst. Määri rukkisepiku üks altpoolt võiga ja aseta võiga pool allapoole. Määri saadud kodujuustu-juustusegu sepikuviilule. Küpseta 200 kraadi juures ca 15-20 minutit kuni juust on sulanud ja juustukate kergelt kuldne.


Head nautimist!



Koostaja Lisann Adamson



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar