Vaja läheb (neljale):
1 keskmine brokkoli
400 g (pehmet) veiseliha
300 g munanuudleid
KASTE
3 spl sojakastet
2 spl austrikastet
1 spl tomatiketšupit
2 küüslauguküünt
pöidlasuurune tükk ingverit
1 spl valge veini äädikat (kui on)
1 spl seesamiõli praadimiseks
Valmistamine:
Kõigepealt valmista kaste segades omavahel soja- ja austrikaste, ketšup, veiniäädikas, riivitud ingver ja noaseljaga kergelt puruks pressitud küüslauk. Aja suures potis vesi keema ja tõsta tulelt. Lisa munanuudlid ja hauta kaane all 2 minutit, seejärel lisa brokkol ja hoia veel 1-2 minutit. Kurna. Enamik nuudleid ei vaja keetmist. Kui aga pakiolev instruktsioon seda nõuab, siis tuleks nuudleid keeta ja minut enne valmimist brokkol lisada.
Lõika veiselihast õhukesed ribad. Aja pann tuliseks, lisa seesamiõli ja woki veiseliharibasid kuni kenasti pruunid. Lisa kaste, aja korraks keema. Lisa nuudlid ja brokkoli, sega kergelt ning tõsta tulelt.
Head nautimist!

Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar